Politika

Aktuális cikkeink a témában

Bodó Sándor volt stúdiónk vendége

Bodó Sándor volt stúdiónk vendége

Ezen a héten Bodó Sándor körzetünk országgyűlési képviselője volt stúdiónk vendége, akivel Hajdúszoboszló kiemelt projektjeiről, illetve az aktuális helyi és országos kérdésekről beszélgettünk.

bővebben
LMP sajtótájékoztató

LMP sajtótájékoztató

Május 11-én tartott sajtótájékoztatót a Lehet Más a Politika, ahol a klímaváltozásról, annak következményeire és a lehetséges megoldásokról volt szó.

bővebben
A Momentum programja

A Momentum programja

Mivel közeledik az európai parlamenti választás, most következő blokkunkban tekintsék meg, hogy a Momentum, az LMP és a Jobbik milyen programmal igyekszik elérni a választópolgárokhoz.
A Momentum azért küzd, hogy az uniós pénzeket Magyarországon csak kórházakra iskolákra és munkahelyekre lehessen fordítani.

bővebben
A Jobbik nézete

A Jobbik nézete

Távolinak érzik Brüsszelt és úgy gondolják, ami ott történik az nem róluk szól. A Jobbik képviselői
azt akarják megértetni az emberekkel, hogy az európai parlamenti választás az ő jövőjükre is befolyással lehet. Fogalmazott Balczó Zoltán a Jobbik európai parlamenti képviselője.

bővebben
Roadshown a Párbeszéd Magyarországért

Roadshown a Párbeszéd Magyarországért

Országjáró roadshow-ra indult Jávor Benedek a Párbeszéd Európai Parlamenti képviselője. Az eseményen Dede Tamással, a Párbeszéd hajdú-bihar megyek elnökével tájékoztatták az érdeklődőket arról, hogy mi a szándékuk és ezt hogyan szeretnék elérni. A program jelmondata az európai parlamenti választások kapcsán az Európa a tiéd, ne hagyjuk hogy elvegyék.

bővebben

Írjon nekünk!

Elérhetőségünk

Hajdúszoboszlói Városi Televízió
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 7.
Telefon/Fax:
+36 52 557-777
E-mail:
szoboszlotv@gmail.com

Térkép

Támogatónk

Kövessen bennünket a Facebokon