Életmód

Aktuális cikkeink a témában

A Hőgyes diákjai stúdiónkban

A Hőgyes diákjai stúdiónkban

A hőgyes Endre gimnázium tanulói voltak vendégeink. A kommunikáció szakos diákoknak megmutattuk a stúdiót, bepillantást engedtünk nekik a mindennapi életünkbe, megismerkedtek a szerkesztői, riporteri munkával, valamint teljes körű tájékoztatást kaptak egy forgatás műszaki oldaláról is. Természetesen ezt nem csak a közösségi szerepvállalás okán tettük ezt, hanem örömmel láttuk őket vendégül. Az együttműködést a továbbiakban is folytatjuk.

bővebben
Előkészítő ülés

Előkészítő ülés

Megtartotta az előkészítő ülést a hajdúszoboszlói járásbíróság annak a három nádudvari vádlottnak az ügyében, akik 2019 február 25-n brutálisan megverték az akkor 16 éves sértettet. Többször megütötték a fején, megrúgták a lábát, trágár szavakkal illették. Tettüket mobiltelefonnal rögzítették, a felvétel később felkerült az internetre.

bővebben
Járási angol nyelvi vetélkedő

Járási angol nyelvi vetélkedő

A Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola már több mint 10 éve vállalja magára a feladatot, hogy a felső osztályos tanulók számára Járási Angol Nyelvi Feladatmegoldó versenyt szervez.

bővebben
Egy kalap alatt kiállításmegnyitó

Egy kalap alatt kiállításmegnyitó

A kultúrházak éjjel nappal rendezvénysorozat keretében nyílt meg az Egy kalap alatt, a Kárpát- medencei nemezkészítők hagyományos és mai fejfedői című kiállítás. A kiállított fejfedők több évezrede bevált módszerekkel készültek, formájuk mégis mai.

bővebben
Egy éves a Herkules Gym

Egy éves a Herkules Gym

Egy éves a Herkules gym, amit házi versennyel, jótékonykodással és sztárvendéggel ünnepelték meg. Az eseményen jelen volt Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere és Mester József önkormányzati képviselő is.

bővebben
Haladó kerékpáros település Hajdúszoboszló

Haladó kerékpáros település Hajdúszoboszló

Február 12-én vált nyilvánossá, hogy Hajdúszoboszló immár harmadik alkalommal lesz Tour de Hongrie befutó és a kerékpározásnál maradva 2019-ben a város elnyerte a haladó kerékpáros barát település címet. Hogy mi volt ennek a feltétele, illetve, hogy még miben fejlődhetünk, aljegyző urat kérdeztük.

bővebben
Berényi Viktória kiállítása

Berényi Viktória kiállítása

Berényi Viktória nem ismeretlen a szoboszlóiaknak, hiszen a kulturális központ rendezvényein rendszeresen láthatják, találkozhatnak vele, így sokszor láthatják azt is, ahogy megörökíti a különböző programok egyes pillanatait.

bővebben

Írjon nekünk!

Elérhetőségünk

Hajdúszoboszlói Városi Televízió
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 7.
Telefon/Fax:
+36 52 557-777
E-mail:
szoboszlotv@gmail.com

Térkép

Támogatónk

Kövessen bennünket a Facebokon